Acompanyament de l’embaràs i post-part

Fisioteràpia d'acompanyament de l’embaràs i post-part a Barcelona

La fisioteràpia uroginecològica més enfocada a l’obstetrícia segurament és de les més conegudes. T’acompanyem en el teu embaràs a través de:

Sessions pre-part:

On podrem aprofundir sobre els canvis biomecànics i hormonals que travessarà el teu cos i de quina manera els hem de viure. També ens centrarem a reeducar la postura, alliberar estructures per evitar restriccions de mobilitat al voltant de l’úter, diafragma, faixa abdominal i lumbar i ossos de la pelvis.

Exercici físic terapèutic pre-part

Integrant sempre sòl pelvià, respiració, postura, faixa abdominal i complex lumbopèlvic. Prevenció lesions associades a l’embaràs.

Classes de preparació al part:

Exercicis i tècniques per facilitar el canal del part, per a la fase de dilatació, control de la postura i la respiració en les etapes del part. Massatge perineal. Profilaxis de les disfuncions del sòl pelvià.

Valoració Post-part

Relació als canvis fisiològics i hormonals quant a micció, defecació, nutrició i sexualitat. Avaluació postural, abdominal i lumbar, respiratòria i perineal. Pautes puerperi.

Sessions post-part

Exercicis focalitzats en la reeducació de la sinergia del transvers de l’abdomen i sòl pelvià, reeducació postural, hipopressius, Tronc, exercici funcional, pilates…

Acompanyament de l’embaràs a Barcelona

De manera més específica, a través de diverses tècniques, també et podem ajudar en :

(Tècniques com electroestimulació, biofeedback, exercici físic funcional, pilates, hipopressius, tronc, pessaris, drenatge, teràpia manual, teràpia amb vibradors, psiconeuroimmunologia, pautes estil de vida…)

Desplaça cap amunt